Spørgsmål: Hvor tit skal jeg give min kæreste gaver?

Nogle fyre har det med at overdænge deres kærester med gaver. Dyre rejser, elektronik, tøj og smykker. Der er som sådan heller intet i vejen med at give gaver, så længe det ikke kammer over.

Problemet opstår nemlig, hvis man giver sin kæreste gaver af de forkerte årsager. Hvis du skal give gaver, så giv gaver fordi og så ofte DU har lyst. Ikke fordi du forventer en reaktion eller noget til gengæld. Hvis du giver for at få noget igen, vil du måske finde dig selv i en situation, hvor du bliver frustreret, fordi din kæreste ikke giver igen på samme måde.

Desuden kan der opstå problemer, hvis jeres forhold begynder at vakle. Pludselig vil du måske slynge gaverne ud som argument for, at I skal blive sammen og arbejde på forholdet. “Jamen, jeg har jo givet dig så og så meget, og gjort sådan og sådan” – det argument holder ingen steder.

Husk balancen
Jeg har det lidt sådan, at jeg kun giver, hvis jeg virkelig føler for det. Jeg har tidligere været en af dem, der bare gav og gav og gav. Men jeg gjorde det af de forkerte grunde, og derfor blev jeg ekstremt såret, da forholdet så alligevel sluttede en dag. Ikke KUN derfor, men jeg følte, at jeg havde investeret så meget i forholdet. Både materielt og følelsesmæssigt.

Fokuser på at give din kæreste oplevelser. Tag dig af hende. Hun kan sagtens selv betale sine flybilletter, sit tøj og sin iPod. Giv så meget, som du får igen. Der er nødt til at være en balance.

Byd gerne ind i kommentarfeltet: Hvor ofte giver du din kæreste gaver?

Skriv en kommentar